22 Ağustos 2012 Çarşamba

Mete deniz, kum ve güneş üçlüsü ile tanıştı

Temmuz ayının 2. haftası yıllık iznimi kullanarak ailecek Kefken'e ailemin yazlığına gittik. Gittiğimiz ilk gün bardaktan boşalırcasına yağmur yağsada sonrasında güneş yakıcı yüzünü gösterdi. Güneş açar açmaz hazırlanıp denize doğru yol aldık.

Mete ile beraber yeğenlerim Kaan ve Eylül'ü ayrıca diğer yeğenimiz Emre Can'ı da yanımıza alarak Kovanağzı sahile gittik.


Egemen kucağına Mete ve Eylül'ü, önünede Kaan ve Emre Can'ı alarak kumsala doğru yola çıktı. Havluları, oyuncakları v.b. malzemeler de bana kaldı.



Mete, denizden önce babası deniz simitini şişirirken sıcak kumlarla tanıştı ve hiç yabancılık çekmeden kumla oynamaya başladı.



Mete'nin denizle ilk tanışmasında hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadık tabiki. Ama şunu hatırlatmak isterim ki deniz simiti şeçimim yanlış olmuş. Mete aslanın kocaman kafasından dolayı önünü göremediği için hiç rahat edemedi. Fotoğraf çektirdikten sonra Mete'yi kucağımıza alarak denizle oynamaya devam ettik. 

Mete ve Eylül, üşümeye başlayıp titrediklerinde denizden çıkarttık ve havlularının üzerinde kumda aynamaya devam ettiler.




Mete ve Eylül'den bebekler için 2012 plaj modası örnekleri :)







     
Denize gidemediğimiz gün bahçede şişme havuzu doldurarak Mete ile beraber serinledik.


 Mete, gün içinde hiç durmadan haraket ettiği ve inanılmaz yorulduğu için salıncakta sallanmaya başladıktan bir kaç dakika sonra uyuya kalıyordu.


Mete ile alışverişe gittiğimizde hoş bir anı olarak yukarıdaki fotoğrafları çektim. Mete nasıl güvenli bir sürüş yapılması gerektiğini kendi yöntemince anlatıyor. Direksiyon sıkı sıkı kavranır hatta 2 el yetmez ise gerektiğinde bir bacaktan yardım alınır ve dişlerle direksiyona sabitlenilerek gözler yoldan ayrılmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder