28 Aralık 2012 Cuma

Kuzen ALARA Aramıza Hoşgeldin

Mete, benim tarafımdan (yani anne tarafından) 3. torun olarak dünyaya geldi. Abimin oğlu Kaan ve kızı Eylül olmak üzere Mete'nin iki kuzeni var. Mete, baba tarafından ise ilk torun fakat artık tek torun değil. 12.12.2012 günü anne babasının Alara ismini verdikleri 3. kuzeni dünyaya geldi.

12.12.2012 Çarşamba sabahı, Mete'yi bakıcısına bırakarak, Alara'yı karşılamak için eşimle beraber Amerikan Hastanesine gittik. Hastaneye vardığımızda Özge (taze annemiz), büyük bir heyecanla son hazırlıklarını yapıyordu. Hep beraber Özge'nin özenle hazırladığı kapı süsü, bebek şekerleri v.b. süsleri yerlerine yerleştirdikten sonra bu sefer hemşireler son hazırlıklar için odaya geldi. Herşey hazırlandıktan sonra Alara ile ilk karşılaşma anımızı heyecanla beklemeye başladık.

            



Sonunda beklenen an geldi ve bebek bakım odasının arkasından Alara ile tanıştık. Alara, 3 kilo 690 gram dünyaya geldi. Bebek bakım odasındaki en büyük bebek oymuş gibi dursada odaya yanımıza geldiğinde ne kadar küçük olduğuna şaşırdık. Alara'da her bebek gibi dünyamıza aç geldi ve sürekli ağzını açıp kapatarak (yalanarak) annesini aradı.

Mete'nin Alara ile ilk tanışması ise aynı günün akşamı oldu. Öğleden sonra eve giderek Mete'yi aldık ve Alara'nın yanına geri döndük. Ben, Alara'yı kucağımı alarak Mete'ye gösterdim. Fakat Mete daha ne olduğunu kavrayamadığı için pek bir tepki vermedi. Daha sonra eşim Mete'yi kucağına alarak Alara'yı gösterdi. Birkaç gün sonra ise ziyarete gittiğimizde eşim Alara'yı kucağında aldığında Mete hemen babasının kucağına atlayarak, eşimin kendisinden başka birini kucağına almasına izin vermedi. 


Mete'nin Alara'yı gördüğü ilk an.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder