5 Nisan 2012 Perşembe

Merhaba. İlk yazı heyecanı

Herkese merhaba. Çalışan bir anne olarak bloğumun ilk yazısını nadir boş vakitlerinden olan eve dönüş yolculuğumda, serviste yazıyorum.

13 Mayıs 2011 cuma gunu saat 11:03'de oğlum Mete gözlerini dünyaya açtı. Böylece bizim icin yeni bir hayat başladı. Esimle birlikte hergün Mete bugün ağzını şöyle yaptı, elini sallar gibi yaptı, sanki baba dedi derken fark ettim ki oğlum çok hızlı büyüyor ve biz bu ilklerin heyecanını, sevincini yavaş yavaş unutuyoruz. Bize göre sıradan olsada oğlum yapınca dunyanın en inanılmaz haraketi olan, bizi sevince boğan, gururlandiran ilklerini unutmamak, ileride de oğluma bir hatıra defteri niteliğinde olması için bu bloğu actım.

Tabi ki bloğumda sadece oğlum ile yaşadığımız anılar olmayacak. Acemi bir anne olarak yaşadığım endişelere, aklıma takılan sorulara, bu sorulara araştırmalarımın sonunda bulduğum cevaplarada yer vererek benimle benzer duyguları yaşayan annelere yardım etmeye çalışacağım.

Oğlum yıllar sonra bu sayfada yazdıklarımı okuduğunda inşallah şimdiki gibi sessiz kahkahalar atar. Ve umarım ilerleyen günlerde birbirimizin endişelerine, sorularına cevaplar bulabilen; mutluluguyla mutlu olan kocaman bir aile oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder